Eet je minimaal één keer per week vis? Na dit recept geproefd te hebben, wil je niet meer anders. Naast dat deze notenkorst extra smaak geeft aan je zalmfilet, is het ook nog eens een feestje om op tafel te zetten. Serveer met zoete aardappelrösti en je zit helemaal goed!
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Snijd 2 cm van de onderkant van de asperges af. Hak de pistachenoten fijn.
3. Meng de pistachenoten met de mosterd en honing. Verdeel dit over de bovenkant van de zalmfilets.
4. Neem een met bakpapier beklede bakplaat en plaats hier de asperges en de zalm op. Bak dit 15 minuten in de voorverwarmde oven.
5. Schil de zoete aardappelen en rasp ze grof. Voeg de kruidenmix en het ei toe en meng dit.
6. Verhit een klein laagje zonnebloemolie in een koekenpan en schep een flinke eetlepel van de zoete aardappel in de pan. Druk het plat en maak er met een lepel een ronde vorm van. Bak 6 minuten per kant totdat de rösti gaar is. Laat uitlekken op keukenpapier.
7. Serveer de zoete aardappelrösti met de asperges en de zalm.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten