Dit is zo'n heerlijk recept dat je in een handomdraai klaar hebt. Het enige dat je hoeft te doen is groenten snijden en alles op een bakplaat leggen. Verder doet de oven het werk. Heb je deze groenten uit dit recept niet in huis, maar nog wel andere groenten over? Gebruik die dan in dit gerecht. Ook lekker: maak je eigen sausje door kwark te mengen met knoflookolie, zout en peper. Voeg eventueel een beetje water toe als je de saus te dik vindt of wat mayonaise om de saus romiger te maken.
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Schil de bieten en snijd ze in partjes. Halveer de wortelen in de lengte en snijd de zoete aardappelen in blokjes.
3. Pers de halve citroen uit en meng het sap met de olijfolie en de kruidenmix.
4. Leg de groenten en de kipfilethaasjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel het oliemengsel hierover.
5. Bak vervolgens 30 minuten in de voorverwarmde oven en schep alles halverwege om.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten