Vandaag hebben we een heerlijk Italiaans recept met Mexicaanse twist voor je klaarstaan, beter kan niet toch? De spelt spaghetti met champignons en pijnboompitten kruid je met je eigengemaakte Mexicaanse kruidenmix. Ideaal recept voor als je je moet haasten door alle afspraken die er 's avonds nog zijn en je toch iets gezonds op tafel wilt zetten. Smakelijk eten!
1. Verhit een koekenpan zonder olie. Rooster de pijnboompitten totdat ze goudbruin zijn.
2. Kook de spelt spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Snijd de champignons in plakjes. Meng de kipblokjes met de olijfolie en de kruidenmix.
4. Verhit een ruime hapjespan en bak hierin de kipblokjes gaar. Voeg de champignons, courgette spaghetti en pesto toe en bak nog 2 minuten.
5. Meng de spelt spaghetti met de courgette spaghetti. Schep de pasta op borden en verdeel de rucola en pijnboompitten er over.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten