Kook zonder pakjes en zakjes met Herbamare in the mix. Herbamare van A.Vogel is een 100% natuurlijk kruidenmix met zeezout en 14 biologische groenten en kruiden dat gerechten op smaak brengt. Door het kruidenzout met basilicum, oregano, tijm en salie te mixen maak je gemakkelijk zelf een Italiaanse kruidenmix. Heerlijk bij onder andere deze spaghetti met kruidige garnalen.
1. Haal de blaadjes van 4 basilicumtakjes en hak deze fijn.
2. Meng voor de kruidenmix 1 theelepel Herbamare Original, de gehakte basilicum, de tijm, 1 theelepel oregano, de salie en 1 eetlepel olijfolie. Meng deze mix vervolgens door de garnalen.
3. Snijd de tomaten in blokjes, pers de knoflook en snipper de ui.
4. Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg vervolgens de tomaten toe en 100 ml water en laat dit 15 minuten pruttelen.
5. Pureer het met een staafmixer tot een gladde saus en roer 1 theelepel oregano erdoor. Breng vervolgens op smaak met 1 theelepel Herbamare Original kruidenzout.
6. Bereid de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7. Spoel de erwtjes af onder heet water en meng ze door de spaghetti.
8. Verhit een koekenpan en bak de garnalen in 4 - 6 minuten gaar. Voeg de tomatensaus toe en verwarm het geheel nog 1 minuut. Meng het vervolgens door de spaghetti.
9. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas en de overgebleven basilicum.
Extra lekker met de rasp van een citroen. In plaats van zelfgemaakte tomatensaus kun je ook tomato frito gebruiken.
Bekijk meer Herbamare in the mix recepten
Ga je ook het recept uitproberen? Deel dan je foto op Instagram met de hashtag: #HITM.
Bezoeker T. | 9 January 2020
Bezoeker | 31 May 2019
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten