Ik hou van deze voedzame wraps bij de lunch - ze zijn gezond, vullen en smaken geweldig. Ze geven me energie voor de rest van de middag.
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Kook de quinoa ongeveer 15 minuten tot het zacht is.
3. Bak de ui, peper en erwten kort in de olijfolie.
4. Meng de quinoa, uimix en koriander in een grote kom.
5. Schep een beetje van de quinoamix in elke tortilla en vouw de wraps. De truc is om ze niet te vol te doen.
6. Plaats de wraps 5 minuten in de voorverwarmde oven en laat ze niet verbranden. Kan zowel warm als koud geserveerd worden.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker | 30 December 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten