Makkelijk te bereiden en ook nog eens gezond. Wie wil dat nou niet? Probeer daarom eens deze smakelijke wokschotel uit!!
1. Snijd de spitskool in dunne reepjes en snipper de uien.
2. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een wok en fruit de ui 5 minuten tot het zacht, maar niet bruin is. Voeg de kerrie toe en fruit dit 30 seconde mee.
3. Voeg de spitskool toe en bak het al omscheppend mee tot de kool begint te slinken. Doe de deksel op de wok en laat de kool 10 minuten zachtjes pruttelen.
4. Meng de Herbamare® Aroma met de honing en 2 eetlepels olijfolie en meng het door de biefstukreepjes.
5. Snijd de koriander fijn.
6. Verhit een koekenpan op het allerhoogste vuur en bak de biefstukreepjes al omscheppend een minuut of 3 tot ze dichtgeschroeid zijn.
7. Meng de koriander door de kool en serveer het met de biefstukreepjes.
8. Serveer er rijst of noedels bij.
Je kunt dit gerecht pittiger maken met een pepertje of wat sambal.
Ik hoop dat je deze wokschotel ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker | 5 January 2024
Bezoeker | 17 November 2017
Bezoeker | 17 November 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten