Deze pizza zonder tomatensaus kun je zonder schuldgevoelens opeten. Hij zit vol gezonde producten zoals Skyr, haver en zeker 200 gram groenten per persoon.
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Maal de havermout fijn in een keukenmachine of blender.
3. Rasp de knolselderij met een fijne rasp.
4. Meng de havermout, knolselderij, skyr en eieren en breng op smaak met Herbamare original kruidenzout.
5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en strijk het haverdeeg uit over het papier tot het een dikte van ongeveer 4 mm heeft.
6. Bak de bodem 20 minuten in de voorverwarmde oven.
7. Snijd ondertussen de witlof en de oesterzwammen fijn.
8. Haal de bodem uit de oven en smeer de crème fraîche erover.
9. Verdeel de witlof, oesterzwammen en gorgonzola over de bodem en strooi er wat Herbamare original kruidenzout over.
10. Bak de pizza 15 minuten in de oven.
Deze bodem leent zich uiteraard ook prima voor andere toppings.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker S. | 1 December 2018
Bezoeker M. | 17 February 2018
Bezoeker E. | 28 January 2018
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten