Geroosterde pompoen - lekker, voedzaam en natuurlijk zoet - smaakt heerlijk in deze makkelijk te maken wrap met veenbessenmousse, knapperige sla, broccolischeuten en groenten. Ideaal als je op zoek bent naar iets anders voor de lunch of diner.
1. Meng voor de veenbesmousse de cashewnoten met een handvol veenbessen en een snufje Herbamare® Original kruidenzout. Voeg steeds een beetje water toe tot het mengsel een romige consistentie heeft. Als je geen elektrische mixer hebt, laat de cashewnoten dan een paar uur in water liggen, zodat ze makkelijker te pureren zijn.
2. Halveer de pompoen, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukken. Rooster de pompoenstukken met een beetje olie op een matig vuur tot ze bruin zijn. Kruid het met Herbamare® Original kruidenzout en peper. Snijd de champignons en uien. Ze kunnen rauw of voorzichtig geroosterd met een beetje knoflook in de wraps worden gebruikt om ze nog lekkerder te maken!
3. Verdeel de veenbesmousse over de tortilla's, voeg veldsla, pompoen, champignons, uien, veenbessen en broccolischeuten toe. Oprollen en: eet smakelijk!
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten