Gevulde groenten is een feestje om te eten. Naast dat het smakelijk is, ziet het er ook nog eens mooi uit op het bord. Deze paprika gevuld met gehakt en champignons hebben we een Italiaans tintje gegeven met een zelfgemaakte Italiaanse kruidenmix.
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Halveer de paprika's in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de mozzarella in stukjes.
3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit rul. Voeg nu de champignons en de kruidenmix toe en bak het nog 6 minuten.
4. Leg de paprika's in een ovenschaal, vul ze met het gehaktmengsel en verdeel de mozzarella erover. Bak ze nu 30 minuten in de voorverwarmde oven.
5. Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 2 minuten de broccolirijst mee met de zilvervliesrijst. Serveer de rijst bij de gevulde paprika's.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker R. | 31 October 2020
Bezoeker T. | 17 September 2020
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten