Jadis van The Lemon Kitchen heeft weer een heerlijk recept voor ons gemaakt. Deze keer met groene asperges en zalm. De salade is deze keer op smaak gebracht met Herbamare kruidenzout Spicy, gember en citroen.
1. Verwarm de oven voor op 150°C hete lucht.
2. Leg de zalm in een ovenschaal en verdeel de 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels gember en knijp er een halve citroen over uit. Beweeg de ovenschaal even naar rechts en naar links, zodat de zalm goed bedekt is met de verschillende smaken. Laat de zalm ongeveer 22 minuten in de oven.
3. Snijd ondertussen de snack komkommers zo dun mogelijk in gelijke plakjes. Knijp een halve citroen uit over de komkommer en breng het op smaak met de Herbamare Spicy.
4. Doe wat olie in een grillpan en laat dit warm worden. Grill de aspergetips een paar minuten rondom.
5. Haal de zalm na ca. 22 minuten uit de oven en pluk hem uit elkaar. Meng nu alle ingrediënten door elkaar in een kom. Doe als laatste nog wat wasabi mayonaise dotjes op de salade.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Jadis Schreuder is content creator (recepten, styling & fotografie) én eigenaar van de culinaire website: The Lemon Kitchen. Haar verrassende gerechten kenmerken zich door de frisse en onmiskenbare smaakmaker: biologische citroen. Sinds kort is The Lemon Kitchen Kookboek uit, een informatief kookboek met een masterclass over bio citroen. Hierin laat Jadis de veelzijdigheid van de citrusvrucht zien.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten