Gevulde paprika's zijn makkelijk te maken en zijn erg lekker, veelzijdig en vullend - het perfecte vegetarisch gerecht. Ik ben dol op de verschillende groenten die ik toevoeg, maar dít is echt mijn favoriete recept.
1. Verwarm de oven voor op 190°C.
2. Snijd de paprika's door de lengte in tweeën en verwijder de zaadjes.
3. Kook de linzen 15 minuten. Ze mogen in dit stadium niet papperig worden.
4. Verwarm de olie in een pan. Voeg de courgette, aubergine, sjalotjes en knoflook toe en bak op een laag vuur tot ze zacht zijn.
5. Giet de linzen af en voeg de groenten toe aan de linzen. Meng dit met elkaar. Roer de olijven erdoor en kruid met peper en Herbamare® Original kruidenzout.
6. Schep het linzenmengsel in de paprika en wikkel elke paprika strak in aluminiumfolie. Plaats ze vervolgens op een bakplaat en bak ze 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.
7. Verwijder de aluminiumfolie en strooi geraspte kaas over elke paprika. Plaats nog eens 5-10 minuten in de oven, totdat de kaas in de paprika is gesmolten.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker | 30 November 2024
Bezoeker | 16 February 2024
Bezoeker J. | 2 January 2024
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten