Champignons zijn een stevige favoriet voor velen wanneer het gaat om de klassieke Italiaanse risotto. Ik gebruik graag Herbamare® Bouillon om nog meer smaak aan dit heerlijke gerecht toe te voegen.
1. Verhit de olie in een koekenpan of wok en fruit hierin de knoflook en ui 3-5 minuten, tot ze glazig zijn.
2. Voeg de champignons toe aan de knoflook en ui.
3. Voeg de Herbamare® bouillonbasis toe, gevolgd door de rijst en laat op een laag vuur sudderen tot de rijst gaar is. Voeg indien nodig meer water toe.
4. Garneren met de Parmezaanse kaas en koriander.
Irene is een gepassioneerde, talentvolle kok en banketbakker die bekend staat om haar heerlijke taarten, hartige soepen en gezonde, voedzame recepten.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten