Deze hartige vegetarische maaltijd wordt op smaak gebracht met een door de Indiase keuken geïnspireerde kruidencombo, waardoor je keuken ongelooflijk lekker ruikt! Het is eenvoudig te maken, lekker en gezond - wat wil je nog meer!
1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de mosterdzaadjes gedurende 1 minuut. Voeg de sjalotjes en knoflook toe en bak nog een minuut.
2. Kook de bloemkool 3-4 minuten in een aparte pan. Laat uitlekken, en voeg de kurkuma, kerriepoeder, gember, tomatenpuree, water en sojasaus toe. Meng het geheel met het mengsel uit de koekenpan en laat ongeveer 20 minuten sudderen.
3. Voeg naar smaak Herbamare kruidenzout toe.
4. Meng de bloem en yoghurt en roer dit door de curry. Garneer met koriander en amandelen.
Geserveerd met zilvervliesrijst is dit voedzaam en gemakkelijk te maken!
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker N. | 23 February 2020
Bezoeker V. | 22 February 2020
Bezoeker | 22 February 2020
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten