Curry is altijd een goed idee. Deze curry met met bloemkool en sperziebonen breng je op smaak met een zelfgemaakte Indiase kruidenmix. Super gemakkelijk en enorm lekker. Ideaal als je wat gezonds wilt eten, maar weinig tijd of zin hebt.
1.Pel en snipper de ui. Pel de knoflookteentjes en snijd deze fijn. Snijd de bloemkool in roosjes en snijd de kabeljauwfilet in stukken.
2.Verhit 1 eetlepel olijfolie in een ruime pan en fruit de ui. Voeg de Indiase kruidenmix en de knoflook toe en bak kort mee. Voeg de kabeljauw, bloemkool, sperziebonen, kokosmelk, visbouillon en tomatenblokjes toe en breng dit alles aan de kook. Laat het 15 minuten koken totdat alles gaar is.
3.Bereid ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer samen met de viscurry. Eet smakelijk!
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten