Soep is altijd een goed idee! Als voorgerecht, comfortfood op zondagavond of als gemakkelijke maaltijd doordeweeks. Deze zomerse minestrone soep breng je op smaak met een zelfgemaakte Italiaanse kruidenmix met Herbamare kruidenzout. Door de groenten vult de soep goed en met een half uurtje staat het op tafel.
1. Meng de Herbamare Original met de oregano, de tijm, de salie en de basilicum en je hebt een heerlijke kruidenmix.
2. Pel en snipper de rode ui, pel en pers de knoflook. Snijd de sugar snaps diagonaal in de lengte doormidden. Halveer de cherrytomaatjes, ontdooi de tuinerwten en spoel de cannellini bonen af. Breek de spaghetti in kleinere stukjes en pers het sap uit de citroen.
3. Verhit een scheutje olijfolie in een soeppan en fruit op laag vuur de rode ui samen met de knoflook. Voeg na 5 minuten de kruidenmix, de cherrytomaatjes en de cannellini bonen toe en bak 4 minuten door.
4. Voeg nu de spaghetti, de passata en 200 ml water toe. Laat 10 minuten doorkoken. Voeg de laatste 2 minuten het citroensap, de sugar snaps en de tuinerwten toe.
Garneer met verse pesto en basilicum.
Ga je het recept uitproberen? Laat ons weten wat je van het gerecht vindt. Geef een waardering op deze pagina en deel je foto op Instagram met de hashtag: #HITM. Voor meer Herbamare in the mix gerechten, bezoek onze gezonde receptenpagina of schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief waarin je elke maand een heerlijk en gezond recept ontvangt.
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker B. | 14 November 2022
Bezoeker | 14 November 2022
Bezoeker M. | 29 July 2019
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten