Wie heeft een afhaalrestaurant nodig als je een gezond, vegetarisch Chinees roerbakgerecht ook zelf kunt maken. Net zo lekker, of misschien zelfs lekkerder! Voor een lekkere twist voeg ik in plaats van traditionele taugé graag mungbonen aan dit roerbakgerecht toe.
1. Fruit de ui met olijfolie in een grote koekenpan of wok tot deze zacht is.
2. Voeg de tofu en Herbamare aroma aan de uien toe en bak een paar minuten zachtjes.
3. Voeg de groenten toe en bak totdat deze zacht zijn.
4. Garneren met mungbonen en vervolgens opdienen.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker A. | 30 May 2019
Bezoeker | 31 August 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten