Dit is echt een favoriet! Naast dat het gemakkelijk is, is het ideaal om hiermee je 'leftovers' op te maken. In dit recept gebruiken we tomaten passata als saus en gooien we er champignons, ui, olijven en geraspte kaas op, maar je kunt er in principe alles aan toevoegen wat je lekker vindt of in huis hebt.
1.Verwarm de oven voor op grillstand (200 graden).
2. Maak de champignons en de ui schoon. Snijd de olijven en de champignons in plakjes en de rode ui in halve ringen.
3.Meng de tomaten passata met de Italiaanse kruidenmix. Verdeel de passata over de tortilla's. Beleg de tortilla pizza met olijven, ui, champignons en de geraspte kaas.
4.Bak de tortilla pizza 8 minuten in de oven op een rooster.
5.Was de komkommer en snijd deze in plakjes. Meng de komkommer met de olijfolie, rode wijnazijn en het sesamzaad. Serveer de komkommersalade met de tortilla pizza.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten