De stamppot van knolselderij en zeekraal bestaat uit maar 5 basisingrediënten. Om het gerecht af te maken en wat extra groenten toe te voegen, serveert Lili er een Japanse koolsalade bij. Ideaal om te bereiden als je een grote groep eters krijgt.
1. Kook de aardappelen en knolselderij samen al dente.
2. Voeg de zeekraal toe en kook nog even samen.
3. Giet af, maar bewaar het kookvocht. Voeg de plantaardige melk toe en genoeg kookvocht om een smeuïge puree te maken.
4. Breng op smaak met citroensap, citroenrasp, knoflook, dille en/of mosterd naar keus.
Ik hoop dat je dit recept gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Lili Genee. Lili Genee, getrouwd met Wilfred, is bekend van de boeken Vullen of voeden en Wedden dat het lekker is! Ze zet zich samen met haar man en het team van Vullen of Voeden in om sportkantines en scholen bewuste keuzes te laten maken.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten