Speltrisotto met pompoen en geitenkaas is als je het mij vraagt een hemelse combinatie. In dit heerlijke recept maak je van spelt een risotto en voeg je er op het laatst nog gegrilde pastinaak aan toe. Om je vingers bij af te likken zo lekker!
1. Maak de Herbamare kruidenmix: mix de Herbamare Original, het gemalen mosterdzaad, nootmuskaat, kruidnagel en laurier door elkaar.
2. Maak de Hermamare groentebouillon in een pan en voeg de spelt, pompoenblokjes en de Herbamare kruidenmix toe en kook dit 20 minuten.
3. Schil de pastinaak en snijd deze in de lengte door de helft en daarna weer door de helft in mooie lange stukken.
4. Bestrijk de grill met olijfolie en grill de pastinaak.
5. Verdeel de risotto over de borden. Schep de gegrilde pastinaak hier op en maak het geheel af met verkruimelde geitenkaas.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker Y. | 5 February 2021
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten