Dit is zo'n lekker recept waar je gemakkelijk een extra portie van kan maken voor de lunch van de volgende dag. Ideaal! De geroosterde druiven en zelfgemaakte Franse saladedressing geven deze vegetarische maaltijdsalade extra smaak.
1. Maak de Franse Herbamare kruidenmix: mix de Herbamare Original, de fijngehakte tijm, peterselie, bieslook en de dille door elkaar.
En maak de honing-mosterd dressing: meng de Fanse Herbamare kruidenmix met de honing, mosterd, olijfolie en mayonaise.
2.Verwarm de oven voor op 200 graden.
3.Was de paprika en komkommer en snijd vervolgens in kleine blokjes.
4.Was de druiven. Neem een met bakpapier beklede bakplaat en leg de druiven er op. Meng met 1 eetlepel olijfolie. Rooster de druiven 15 minuten in de oven en schep halverwege om.
5.Was de paprika en komkommer en snijd vervolgens in kleine blokjes.
6. Snijd het stokbrood en de geitenkaas in 8 plakjes. Leg de plakjes geitenkaas op een stukje stokbrood. bak dit 5 á 10 minuten in de oven.
7.Meng de rucola melange met de paprika en komkommer blokjes en verdeel over de borden. Garneer de salade met de walnoten en de geroosterde druiven. Leg 2 stukjes geitenkaas op ieder bord en maak af met de honing-mosterd dressing.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten