background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Salade met geroosterde druiven en geitenkaas uit de oven

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Lunch
  • 4 p.

Dit is zo'n lekker recept waar je gemakkelijk een extra portie van kan maken voor de lunch van de volgende dag. Ideaal! De geroosterde druiven en zelfgemaakte Franse saladedressing geven deze vegetarische maaltijdsalade extra smaak.

  • Tijd: 30 min
  • Bereiden: 20 min
  • Lunch
  • 4 p.
Salade met geroosterde druiven en geitenkaas uit de oven.

Ingrediënten

Salade met geroosterde druiven en geitenkaas uit de oven.

  • 150 gram Rucola melange
  • 2 stuks paprika
  • 1 komkommer
  • 500 gram blauwe druiven
  • 100 gram geitenkaas (rol)
  • 8 sneetjes volkoren stokbrood (afgebakken)
  • 80 gram walnoten
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels mosterd
  • 5 eetlepels olijfolie
  • 1 ½ eetlepel mayonaise

Franse Herbamare Kruidenmix

  • 1 theelepel Herbamare® Original
  • 2 theelepels fijngehakte tijm
  • 2 theelepels fijngehakte peterselie
  • 2 theelepels fijngehakte bieslook
  • 2 theelepels fijngehakte dille

Hoe maak je deze salade met geroosterde druiven en geitenkaas?

1. Maak de Franse Herbamare kruidenmix: mix de Herbamare Original, de fijngehakte tijm, peterselie, bieslook en de dille door elkaar.

En maak de honing-mosterd dressing: meng de Fanse Herbamare kruidenmix met de honing, mosterd, olijfolie en mayonaise.

2.Verwarm de oven voor op 200 graden.

3.Was de paprika en komkommer en snijd vervolgens in kleine blokjes.

4.Was de druiven. Neem een met bakpapier beklede bakplaat en leg de druiven er op. Meng met 1 eetlepel olijfolie. Rooster de druiven 15 minuten in de oven en schep halverwege om.

5.Was de paprika en komkommer en snijd vervolgens in kleine blokjes.

6. Snijd het stokbrood en de geitenkaas in 8 plakjes. Leg de plakjes geitenkaas op een stukje stokbrood. bak dit 5 á 10 minuten in de oven.

7.Meng de rucola melange met de paprika en komkommer blokjes en verdeel over de borden. Garneer de salade met de walnoten en de geroosterde druiven. Leg 2 stukjes geitenkaas op ieder bord en maak af met de honing-mosterd dressing.

Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!

waarderingen

Schrijf een recensie

10

Bezoeker C. | 3 juli 2021

Algehele tevredenheid

10

Bezoeker E. | 3 juli 2021

Algehele tevredenheid

10

Bezoeker B. | 1 juli 2021

Algehele tevredenheid

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Doe de hooikoorts test

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >