background

Eet je gezond met A.Vogel recepten

Quinoasalade

  • Tijd:  min
    Bereiden:  min
  • Makkelijk
  • 2 p.

Deze quinoasalade is een geweldig en voedzaam bijgerecht voor bij elk visgerecht. Het is een lekker en glutenvrij alternatief.

Quinoasalade
  • Tijd: 10 min
  • Bereiden: 15 min
  • Makkelijk
  • 2 p.
Quinoasalade

Ingrediënten

Quinoasalade

  • 1 kopje quinoa
  • 1 rode ui, in kleine stukjes gesneden
  • 6 kerstomaatjes, in kwarten
  • 1 gele paprika, in kleine stukjes gesneden
  • 2 theelepels verse koriander, versnipperd
  • zwarte peper, om te kruiden
  • een paar blaadjes basilicum om te garneren

Hoe maak je quinoasalade?

1. Kook de quinoa ongeveer 15 minuten tot het zacht is.

2. Meng de rest van de ingrediënten door de quinoa en het gerecht is klaar om te serveren.

Bron van gezondheid

  • glutenvrij
  • bevat alle essentiële aminozuren
  • goede bron van de B-vitamines
Quinoasalade

Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!

 

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Doe de hooikoorts test

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >