Een eenvoudige, frisse en heerlijke salade, die ik graag in de zomer als lichte maaltijd eet. Het is ook een heerlijk bijgerecht op elk moment van het jaar dat goed kan worden gecombineerd met vele gerechten, zoals vis.
1. Maak de quinoa klaar zoals aangegeven op de verpakking.
2. Snijd de avocado en paprika vervolgens en meng de spinaziemix met de gekookte quinoa.
3. Meng de olie, het citroensap, Herbamare® Original kruidenzout en peper voor de dressing en besprenkel de quinoasalade hiermee. Verkruimel de feta over de salade; dit is optioneel.
4. Garneren met koriander.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker B. | 23 February 2022
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten