Deze portobello is een feestje op je bord en te lekker voor woorden. Een leuk recept om te maken wanneer je eters krijgt, maar wel iets gezonds én vegetarisch op tafel wil zetten.
1. Maak de Herbamare kruidenmix: mix de Herbamare Original, de fijngehakte tijm, peterselie, bieslook en de dille door elkaar.
2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
3. Maak de portobello's schoon met een kwastje. Verwijder de steel. Bestrijk de portobello's met olijfolie, plaats ze in een ovenschaal en bak ze 15 minuten in de oven.
4. Breng ondertussen een pan met water aan de kook. Voeg de quinoa toe en kook deze in 10 minuten gaar.
Voeg halverwege de tuinerwten toe en kook deze 5 minuten. Giet vervolgens af.
5. Verhit een droge koekenpan en rooster het amandelschaafsel totdat het goudbruin is.
6. Haal de granaatappelpitjes uit de granaatappel. Meng de granaatappel en de Herbamare kruidenmix door de quinoa met de tuinerwten.
7. Schep het quinoa mengsel in de portobello's en garneer met het amandelschaafsel.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten