Ben jij ook zo gek op stamppotten? Dan moet je deze Indiase pompoenstamppot eens proberen. Met een zelfgemaakte Indiase kruidenmix breng je de stamppot op smaak en je topt het af met oesterzwammen en pijnboompitten. Natuurlijk mag een rookworst niet ontbreken bij de stamppot, wij zijn deze keer voor een vegetarische variant gegaan.
1. Maak de Indiase kruidenmix: mix de Herbamare Spicy, kurkuma, komijn,kaneel en korianderzaad door elkaar.
2. Schil de aardappelen en de pompoen en snijd beide in blokjes. Breng water aan de kook en kook de aardappelen en de pompoen totdat ze gaar zijn.
3. Bereid de vegetarische rookworst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
4. Maak de oesterzwammen schoon met een kwastje en verwijder de onderkant van het steeltje. Snijd de oesterzwammen in tweeën. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de oesterzwammen gaar.
5. Giet de aardappelen en de pompoen af en maak deze fijn met een aardappelstamper. Voeg het klontje boter en de Indiase kruidenmix toe.
6. Verdeel de aardappel-pompoenpuree over de borden. Leg hier de oesterzwammen op en een stukje vegetarische rookworst. Garneer met de pijnboompitten.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker A. | 17 March 2021
Bezoeker S. | 15 March 2021
Bezoeker O. | 11 March 2021
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten