De kruidige mix van Spaanse peper en gember mengt heel goed met de zoete aardappel en kokosmelk voor een verwarmende en heerlijk romige soep.
1. Verhit de olie in een pan, voeg de gember en chili toe, en kook 1 minuut zachtjes.
2. Voeg de gesneden groenten toe en kook 2-3 minuten.
3. Voeg de bouillon toe, en laat 15 minuten sudderen tot de groenten zacht worden.
4. Zet het vuur lager, voeg kokosmelk toe, en laat 5 minuten sudderen.
5. Mengen tot een gladde massa ontstaat. Kruiden met Herbamare® Original kruidenzout en serveren met gesneden koriander of peterselie.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten