Wist je dat cashewnoten een heerlijke smaakmaker zijn voor in de soep? Naast dat cashewnoten gezonde vetten bevatten, geven ze een romige smaak aan je soep. Je topt de soep af met krokante, spicy kikkererwten voor een extra bite. Smakelijk eten!
1.Verwarm de oven voor op 200 graden.
2.Laat de kikkererwten uitlekken en spoel ze af met water. Dep de kikkererwten droog met een schone theedoek en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Meng de kikkererwten met 1 eetlepel olijfolie en Herbamare spicy naar smaak.
3.Bak de kikkererwten 30 minuten in de oven en schep regelmatig om. Maak ondertussen de ui, knoflook, paprika en winterpeen schoon en snijd deze in stukjes.
4.Verhit 1 eetlepel olijfolie in een soeppan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de paprika en winterpeen toe en bak deze kort mee.
5.Voeg de cashewnoten, tomatenblokjes, Mexicaanse kruidenmix en de groentebouillon toe en breng aan de kook. Kook dit 15 minuten. Pureer vervolgens de soep met een staafmixer.
6.Schep de soep in kommen, schenk de kokosmelk erover en maak het recept af met de krokante kikkererwten.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker R. | 11 May 2023
Bezoeker A. | 6 February 2022
Bezoeker M. | 5 July 2021
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten