Ben je ook zo gek op de Mexicaanse keuken? Dan moet je deze gemakkelijke maissoep eens klaarmaken. Met 20 minuten heb je een heerlijk gerecht op tafel. Breng op smaak met een zelfgemaakte Mexicaanse kruidenmix.
1. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd deze fijn. Snipper de ui en snijd de wortel in plakjes. Laat de mais uitlekken.
2. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui. Voeg vervolgens de mais, wortel, rode peper en kruidenmix toe en bak dit kort.
3. Voeg nu de groentebouillon toe en laat de soep 10 minuten koken.
4. Pureer de soep vervolgens met een staafmixer. Serveer de soep eventueel met verse koriander.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker O. | 13 May 2021
Bezoeker L. | 10 November 2020
Bezoeker H. | 25 August 2020
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten