Maar vier ingrediënten en toch vullend en voedend. Bietjes zijn heerlijk zoet en rijk aan antioxidanten en ijzer. Makreel heeft een hoog gehalte aan omega 3 vetzuren en vitamine B12. Tuinkers geeft net wat extra pit en bevat o.a. veel magnesium, kalium en vitamine A en K. Ui voegt smaak toe en bevat veel vitamine C. Eet de bietensalade als lunch of als lichte maaltijd.
1. Snijd de rode ui en de makreelfilet in stukjes en meng dit met de geraspte bietjes.
2. Besprenkel het geheel met olijfolie en tuinkers.
Ik hoop dat je deze salade ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Dit recept is van Hetty. Hetty houdt zich als gezondheidsdeskundige al 15 jaar intensief bezig met gezondheid, gezonde voeding en lifestyle.
Bezoeker | 11 September 2024
Bezoeker J. | 19 March 2024
Bezoeker C. | 6 March 2024
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten