Italiaans, maar dan net een beetje anders met kikkererwtenpasta. Een fijn alternatief voor wie graag kiest voor minder koolhydraten. Lekker, vegetarisch en binnen 15 minuten al klaar om te eten. Bellissima!
1.Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook 2 minuten en laat vervolgens goed uitlekken.
2.Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4.Verhit een ruime koekenpan zonder olie en rooster de pijnboompitten goudbruin. Voeg vervolgens de broccoli, het sap van de citroen, olijolie en de Herbamare kruidenmix toe en bak kort mee. Voeg de pasta toe en meng het door elkaar.
5.Schep de pasta op borden en garneer met verkruimelde feta en eventueel met extra verse basilicum.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten