Soep kan altijd! Als lunch, tussendoortje of avondmaal. Daarnaast is het ook nog eens lekker én gezond! Deze Indiase wortelsoep heb je in een handomdraai klaar en serveer je met stukjes naanbrood.
1. Maak de Indiase kruidenmix: mix de Herbamare Spicy, kurkuma, komijn,kaneel en korianderzaad door elkaar.
2. Schil de winterpenen en snijd deze in plakjes. Maak de ui, gember en knoflook schoon en snijd ze fijn.
3. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een soeppan en fruit de ui samen met de gember en de Indiase kruidenmix.
4. Voeg de winterpeen en de knoflook toe en bak deze kort mee. Voeg vervolgens een liter Herbamare groentebouillon toe en breng dit aan de kook. Laat dit daarna 15 minuten zachtjes doorkoken met de deksel op de pan totdat de wortel gaar is.
5. Bereid ondertussen het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6. Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer. Verdeel de soep over de kommen en maak het geheel af met een schepje kokosyoghurt. Serveer de soep met stukjes naanbrood.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker R. | 7 May 2021
Bezoeker | 29 January 2021
Bezoeker S. | 16 January 2021
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten