De Indiase keuken is toch wel een favoriet. Helemaal als je gerechten als deze in ongeveer 15 minuten klaar hebt. De kokosmelk maakt de soep lekker romig en de zelfgemaakte Indiase kruidenmix geeft extra smaak.
1. Snijd kleine roosjes van de bloemkool. Laat de linzen uitlekken. Snijd de kipdijfilet in kleine blokjes.
2. Verhit de olijfolie in een soeppan. Bak de kipdijfilet en de kruidenmix kort.
3. Voeg de bloemkool, kippenbouillon, kokosmelk en linzen toe. Kook het geheel nog 10 minuten.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker M. | 26 March 2024
Bezoeker E. | 12 February 2024
Bezoeker H. | 9 February 2024
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten