Ik vind dat geroosterde groenten geweldig smaken. Door ze te bakken in de oven komt hun natuurlijke zoetheid naar voren en ik hou van de knapperige textuur. Met de overvloed aan smaak en kleur is dit ovengerecht perfect als lichte vegetarische maaltijd of als bijgerecht.
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Leg de courgette, aubergine, paprika, sjalotten, bakaardappel, zoete aardappel, knoflook en prei in een grote braadslee.
3. Strooi het korianderzaad en de gemengde kruiden erover, en besprenkel de groenten met het sap van de citroen en het grootste deel van de olie.
4. Rooster 30 minuten, keer de groenten een of twee maal tot ze beetgaar zijn.
5. Doe de tomaten, kikkererwten en de resterende olie in de braadpan en braad nog eens 20 minuten of tot ze bruin aan de randen worden.
6. Kruiden met peper en Herbamare® Original kruidenzout. Garneren met verse koriander.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker L. | 15 July 2016
Bezoeker A. | 1 February 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten