Dit is echt een droomcombinatie; een van mijn favorieten. Forel biedt je alle omega-vitaminen en de aardappelen brengen het heerlijk in evenwicht. Ik vind dit echt heerlijk!
1. Kook de aardappelen in ongeveer 15 minuten gaar. Giet de aardappelen af en spoel ze af onder koud water om af te koelen.
2. Verwarm de grill voor tot deze middelwarm is.
3. Meng nu in een grote kom de magere yoghurt, mayonaise, kappertjes, augurken, komkommer en de helft van de gesneden lente-uitjes.
4. Voeg de gekookte aardappelen voorzichtig toe en roer het mengsel zonder te veel te kloppen.
5. Kruid de forel met versgemalen zwarte peper en gedroogde oregano. Grill de forel in 3-4 minuten gaar, met de huid naar beneden.
6. Snijd de citroen in tweeën. Rasp de schil van een halve citroen. Bestrooi de forel met de citroenschil. Snijd de andere helft in stukjes voor het garneren.
7. Serveer met de aardappelsalade, waarover de resterende lente-uitjes zijn verspreid.
Sally Bee schrijft heerlijke en goed uitvoerbare recepten, waarvan ze samen met haar hele gezin geniet.
Bezoeker I. | 28 September 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten