Deze eiernoedelsoep is een enorm simpel gerecht dat je zo op tafel hebt staan. De soep zit vol groenten en breng je op smaak met zelfgemaakte Franse kruidenmix.
1. Maak de Franse kruidenmix: mix de Herbamare Original, de fijngehakte tijm, peterselie, bieslook en de dille door elkaar.
2. Snijd de kastanje champignons in 4 partjes en de shanghai paksoi in 4 lengtes (mocht je een standaard paksoi hebben snijd deze dan in 8 lengtes).
Snijd de tofu in blokjes en rasp de gember.
3. Breng de Herbamare bouillon aan de kook en voeg de Franse kruidenmix, geraspte gember en de sojasaus toe. Laat de paksoi en kastanje champignons 12 minuten sudderen in de bouillon. (15 minuten bij gebruik van een standaard paksoi)
4. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
5. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de tofublokjes lichtbruin.
6. Verdeel de noedels en de bouillon met groente over de kommen. Schep de tofu bovenop en garneer met de pinda's.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten