Heerlijk Indiaas recept: kruidig en super gezond, deze Dahl met spinazie. Ga vanavond voor een smaakexplosie vol groentes in een pitabroodje. Je waant je in India. Geniet!
1.Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
2. Maak de ui, knoflook en gember schoon en snijd fijn. Halveer de cherrytomaten. Laat de kikkererwten en linzen uitlekken en spoel af met water.
3. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een ruime pan en fruit de knoflook, gember, ui en Indiase Herbamare kruidenmix. Door de kruiden kort te bakken komen de smaken goed vrij.
5.Rooster de pitabroodjes en snijd in reepjes. Serveer de dahl met de pitabroodjes en zilvervliesrijst.
4.Voeg de cherrytomaten toe en bak kort mee. Voeg de kikkererwten, linzen, baby spinazie, kokosmelk, het sap van een halve limoen en de sojasaus toe. Roer het regelmatig door en breng het aan de kook. Laat het daarna nog even 2 minuten op laag vuur pruttelen.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker | 5 October 2021
Bezoeker Y. | 26 September 2021
Bezoeker | 23 September 2021
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten