Ik vind bruschetta het perfecte voorgerecht – licht, krokant en super makkelijk te maken. Ik beleg het graag met verse kiemen om deze Italiaanse klassieker extra voedingswaarde te geven.
1. verwarm de oven voor op 200°C.
2. Leg het stokbrood op een bakplaat bedekt met bakpapier.
3. Sprenkel een paar druppels olijfolie op elk sneetje brood. Doe de bakplaat met het stokbrood 10 minuten in de voorverwarmde oven, of tot het stokbrood krokant is.
4. Was ondertussen de tomaten, ontpit ze en snijd ze in blokjes. Plet een teentje knoflook en meng dit met 3 eetlepels olijfolie, de in blokjes gesneden tomaten en verse kiemen.
5. Verdeel het tomaatmengsel over de plakjes krokant stokbrood en breng het op smaak met Herbamare® kruidenzout.
6. Direct consumeren.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten