Deze onschuldige boerenkoolchips zijn krokant en vol van smaak, maar ze zijn zo gezond dat ze mijn favoriete snack zijn. Ze zijn ook nog eens snel en makkelijk te maken.
1. Verwarm de oven voor op 175°C.
2. Wrijf de boerenkoolblaadjes in met olijfolie en knoflook en breng op smaak met Herbamare® kruidenzout en zwarte peper.
3. Verspreid de boerenkoolblaadjes op een bakplaat bedekt met bakpapier.
4. Bak de boerenkoolblaadjes 10-15 minuten in de oven, totdat de blaadjes bruin worden, maar niet aangebrand.
5. Haal de boerenkoolblaadjes uit de oven en laat ze 2-3 minuten afkoelen. Rasp de Parmezaanse kaas over de boerenkoolblaadjes alvorens het op te dienen.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten