Zonder een aardappelsalade is een zomerse barbecue niet compleet! Dit recept is eenvoudig en snel te maken en is met veel gerechten goed te combineren. Ik hou van de extra knapperigheid van de radijs en komkommer.
1. Kook de aardappelen, laat ze dan uitlekken en afkoelen. Snijd, eenmaal afgekoeld, de aardappelen dun.
2. Snijd de komkommer in dunne reepjes en de radijs in dunne schijfjes. Voeg ze aan de aardappelen toe.
3. Meng de azijn, olie en mosterd met de Herbamare® groentebouillon, en giet dit over de aardappelen en komkommer.
4. Laat 30 minuten intrekken.
5. Kruiden met Herbamare® Original kruidenzout en zwarte peper en bestrooien met bieslook.
Kan als bijgerecht worden opgediend.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker T. | 24 April 2016
Bezoeker H. | 5 February 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten