In de review: A.Vogel ProstaforceMed*

Dit is wat gebruikers er van vinden

Ilze ter Heide
WhatsApp je vraag

Plasritme

Dat je prostaat op een gegeven moment gaat groeien, is een heel natuurlijk verschijnsel. Op zich is het dus ook niet erg, het kan alleen wel je leven gaan beïnvloeden. "Ik moest er 's nachts vaak uit", vertelt Gerrit. En ook Theo herkent dit: "Ik moest 's nachts veel plassen. Meerdere keren per nacht eruit, niet meteen kunnen uitplassen, vaak begon het eerst druppelsgewijs. Daardoor duurde plassen ook nog eens lang en dat is niet fijn 's nachts." Beide mannen gebruiken ProstaforceMed* ter vermindering van hun plasklachten. En naar tevredenheid. Zo geeft Gerrit aan 's nachts en overdag meer rust in het plassen te ervaren. En Theo zegt: "Ik ben er erg content mee en zal het zeker blijven gebruiken."

Meer rust

Wim vond het vooral vervelend dat hij vaak aandrang voelde om te plassen, maar vervolgens zijn urine bijna niet kon lozen. Eerst alleen 's nachts, maar "later ook de rest van de dag". Ook had hij last van een zwakke urinestraal. Om deze redenen begon hij met ProstaforceMed*. Na een tijdje voelde hij dat zijn plasproblemen begonnen te verminderen. "En inmiddels gebruik ik het meer dan een half jaar en ben ik erg tevreden over het product." Ook Gerrit had moeite met uitplassen. "Ik plaste steeds kleine beetjes en moest daardoor vaak naar de wc." Gerrit gebruikt ProstaforceMed* en dat geeft "zowel overdag als 's nachts veel meer rust".

Heel tevreden

De mannen gebruiken ProstaforceMed* alle drie naar tevredenheid. Theo zegt: "Ik ben het gaan gebruiken en na een tijdje merkte ik dat mijn plasproblemen minder werden. Ik ben er erg content mee en zal het zeker blijven gebruiken." Gerrit is het met hem eens: "Ik gebruik het nu al een tijdje en ben er heel tevreden mee." Wim voegt daar nog aan toe: "De tabletten zijn klein en makkelijk in te nemen, ook fijn dat het maar 1x per dag hoeft."

 
* Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Sabal serrulata. Lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.

Laatste wijziging op deze pagina: 04-03-2020

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Doe de hooikoorts test

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >