Blog 3 supermama Peggy: even weer normaal doen

Marjolein Schurink
WhatsApp je vraag

Van slag van de feestdagen

Klanten bij mij in de drogisterij klagen over de kilo's die er weer aan zitten en de helft van de klanten is snipverkouden 'terwijl ze daar helemaal geen tijd voor hebben'.  En na mijn feestdagen? Laten we het zo zeggen: door al dat vette eten (oliebollen vallen duidelijk onder mijn 'Guilty Pleasures') kan mijn spijsvertering wel wat ondersteuning gebruiken.. Maar ik moet zeggen: sinds ik met de Molkosan Fruit begonnen ben, het een stuk beter gaat!

Ook mijn man Danny was helemaal uit zijn routine, omdat hij deze maand moet invallen op een andere vliegbasis. Snotterend kwam hij vorige week binnen. Hij had iets te bekennen: hij had de laatste tijd geen Echinaforce geslikt. Helemaal vergeten. Mannen. Zucht. Hoeven ze maar aan 1 ding te denken, en blijkbaar is dat al teveel! Maar goed. Meteen weer begonnen met slikken en na 2 dagen was hij er weer vanaf.

Snotterbellen blazen

Wel had het 1 nadeel: onze dame van 7 maanden heeft ook ineens enorme snottebellen aan haar neusje hangen. Helemaal gebiologeerd is ze van de bellen die uit haar neusje komen als ze niest of hoest. Haha! Gelukkig kan verkoudheid voor sommigen dan toch nog als iets moois gezien worden *grinnik*.  En ach, daar bouwen ze weerstand van op, zegt mijn moeder. En zo is het.

Dus hup naar buiten! Lekker een frisse neus halen. Fijn de bossen in. Goed voor de stofwisseling, je energie en je weerstand. Nu het 's nachts weer soms vriest, levert dat trouwens ook mooie kiekjes op. En wie weet, kom je ook een damhert tegen! Net als Danny gisteren, toen hij zijn patrouille liep. De kans is zeer klein, maar toch! De kans op iets moois is altijd aanwezig.

Geniet ervan!

Peggy

Laatste wijziging op deze pagina: 20-06-2017

Elke maand een heerlijk gezond recept in je mailbox?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Schrijf je in!

De A.Vogel Tuinen

Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten

Bekijk de film!

Meld je nu aan! Gratis nieuwsbrieven en specials van A.Vogel

Inspiratie voor een gezond leven!

Doe de hooikoorts test

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

tip

Ontvang elke maand van A.Vogel tips voor een gezonde lifestyle.

Schrijf je nu in >