Broodjes zijn een favoriet op elk feest en deze heerlijke kleine zoete aardappelsnacks zullen zeker indruk maken op je gasten, vooral als ze van pinda's houden.
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen en snij ze in stukken van ong. 1 cm. Hak de pinda's en peterselie fijn. Was de broccolischeuten en laat uitlekken.
2. Doe de stukjes aardappel in een pan en besprenkel met een beetje olijfolie (gebruik als alternatief een bakkwast en bestrijk alle kanten met de olie). Leg de stukken op een bakplaat die bekleed is met bakpapier en bak ze ongeveer 15 minuten tot ze gaar zijn.
3. Meng intussen alle ingrediënten voor de pindadip in een keukenmachine tot het mengsel op een romige saus lijkt. Kruid naar smaak en gebruik om de bovenzijde van de stukjes zoete aardappel te bestrijken. Strooi de uisnippers erover en bak nog 10 minuten tot de uien zacht zijn.
4. Laat ze dan een beetje afkoelen. Beleg ze met de gesneden pinda's en peterselie. Beleg ze als laatste met de broccolischeuten.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten