Ik vind het echt heerlijk om op een koude winteravond van deze warme, rustgevende en beetje pittige soep te genieten.
1. Kook de zoete aardappelen ongeveer 15 minuten in de Herbamare® Bouillon.
2. Bak in een aparte pan de chili, knoflook en gember.
3. Voeg de chili, knoflook, gember en boerenkool toe aan de zoete aardappelen.
4. Laat nog eens 15 minuten sudderen, of tot de aardappelen zacht zijn.
5. Mengen tot er een romige consistentie ontstaat en dan kruiden.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker S. | 21 February 2018
Bezoeker | 14 October 2017
Bezoeker S. | 20 July 2017
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten