Geen zomer is compleet zonder deze bevroren traktatie. Geef dit makkelijk te maken ijsrecept een kans en geniet in de zon.
1.Maak het aardbeienijs: meng de aardbeien met de helft van de suiker. Klop het eiwit en voeg dit toe aan de aardbeien, samen met de rest van de suiker, de amandelmelk, sojaroom en zout. Goed mengen.
2. Giet het mengsel in een diepvrieszak of -bakje en vries het in voor 3-4 uur. Roer een keer per uur door.
3. schil ondertussen de perziken en snij het vruchtvlees in blokjes. Samen met de aardbeien wassen. Roer de suiker erdoor. Plet een paar muntblaadjes en leg deze op het gewassen fruit.
4. Koel de dressing ongeveer een uur, roer af en toe.
5. Serveer een paar bolletjes aardbeienijs en giet er een beetje fruitdressing over. Garneer met een blaadje munt.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten