Deze vurige linzensoep is hartverwarmend en heerlijk romig – een heerlijk pittige twist van een oude favoriet.
1. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in grote stukken.
2. Giet de groentebouillon in een pan en kook de aardappelen ong. 5 minuten in de bouillon. Voeg dan de linzen en de gehakte rode peper toe en kook met deksel ong. 15 minuten op een matig vuur tot de aardappelen en linzen zacht zijn.
3. Pureer alles met een mixer totdat dit romig is. Giet, voor een gladder effect, de soep door een zeef.
4. Voeg nu het kerriepoeder, de garam masala, gember, gesneden groene pepers en kokosmelk aan de soep toe met 200 ml water. Breng op smaak met zout en peper en breng kort aan de kook. Roer nog een keer door en houd het warm.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker M. | 23 March 2020
Bezoeker W. | 21 October 2018
Bezoeker | 7 October 2018
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten