Deze makkelijke vissoep zit vol heerlijke ingrediënten, zoals kabeljauw, wortel en bleekselderij. Je brengt de soep op smaak met een zelfgemaakte Franse kruidenmix. Lekker als lunch, maar ook als avondmaaltijd met stokbrood.
1. Snipper de ui en snijd de wortelen in dunne plakjes. Schil de bleekselderij met een dunschiller en snijd deze in plakjes. Snijd de kabeljauw in stukjes.
2. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de ui. Bak de wortel en bleekselderij kort mee. Voeg de tomatenblokjes en de visbouillon toe. Breng het geheel aan de kook met een deksel op de pan.
3. Voeg de kabeljauw en de Franse kruidenmix toe en kook 10 minuten.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker R. | 24 February 2021
Bezoeker I. | 3 February 2021
Bezoeker M. | 4 January 2021
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten