Gooi je afhaalmaaltijd weg voor dit heerlijke, gezonde, op de Chinese keuken geïnspireerde, vegetarische roerbakgerecht, vol met lekkere groenten en voedzame taugé.
1. Verhit 1 eetlepel olie in een wok op middelhoog vuur.
2. Voeg de uien toe en bak tot ze zacht zijn, maar niet bruin.
3. Gember en knoflook toevoegen en 1 minuut bakken.
4. Voeg de wortelen, selderij en broccoli toe en bak 2-3 minuten.
5. Champignons toevoegen en 1 minuut bakken.
6. Haal de mix uit de pan en zet het apart.
7. Verhit de resterende 2 eetlepels plantaardige olie in de wok.
8. Doe noedels in de wok en roerbak deze gedurende 1 minuut.
9. Doe het groentemengsel terug in de pan, voeg Herbamare aroma toe, en roerbak tot het door en door verwarmd is.
10. Voeg taugé toe, en roer zachtjes tot het warm is.
11. Garneer met gesneden lente-uitjes.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker | 5 March 2024
Bezoeker A. | 14 April 2017
Bezoeker E. | 29 December 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten