Op zoek naar een heerlijk veganistisch idee voor het ontbijt of de lunch? Probeer deze heerlijke bagel met eiersalade 'zonder eieren' – smakelijk, eenvoudig te maken en 'ei-vriendelijk'!
1. Voor het beleg meng je de kikkererwten en avocado met een vork of een blender tot het mengsel een smeerbare consistentie heeft.
2. Kruiden met Dijonmosterd, citroensap, zout en peper.
3. Voeg een snufje Herbamare® Original kruidenzout toe voor een extra speciale smaak.
4. Snij tot slot je bagel door, en bedek de onderste helft als gewenst - met boerenkool, plakjes tomaat en je zelfgekweekte gekiemde scheuten.
5. Besmeer de bovenste helft van het broodje met de spread en leg deze eenvoudig op de reeds voorbereide bodem. Je bagelsandwich is nu klaar.
Rachel is een enthousiaste kok die er plezier in heeft gezonde maaltijden en lekkernijen te maken voor haar vrienden en familie. En nu kan ook jij meegenieten!
Bezoeker T. | 10 April 2019
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten