Deze mueslirepen zijn een geweldige snack of ontbijt voor het hele gezin, zijn supermakkelijk te maken en zitten vol lekkere en goede dingen.
1. Verwarm de oven voor op 325F/160C/gas stand 3. Plaats bakpapier in een vierkante ovenbestendige schaal van 8x8. Mix de havermout in een keukenmachine totdat dit fijn is, en doe het in een grote kom. Voeg de dadels en het water toe aan de keukenmachine en meng tot er een mooie gladde consistentie ontstaat. Voeg nu het vanille-extract toe.
2. Voeg de vloeibare havermout toe, gevolgd door de overige ingrediënten. Goed mengen met een houten lepel totdat alles is opgenomen. Plaats dit in uw voorbereide schaal en strijk glad tot je een vlak, glad oppervlak hebt. Bak ongeveer 25 minuten in de oven. Wanneer je dit aandrukt, zal het stevig worden. Laat hierna 5 minuten staan voordat je dit in een rek zet om volledig te laten afkoelen alvorens te snijden.
Sammy Riley is een Australiër die in Londen woont en studeert en niets liever doet dan eenvoudig en lekker vegetarisch koken.
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten