Het is weer tijd voor een lekkere salade. Met name in de zomer worden die vaker gegeten. Bij een barbecue, als je een avondje makkelijk wilt of lekker als lunch. Voor deze salade maak je je eigen croutons (veel lekkerder!).
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Snijd het zuurdesembrood in kleine blokjes. Leg de blokjes brood op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hierover de olijfolie en de kruidenmix. Bak ze vervolgens 10 minuten in de voorverwarmde oven en schep ze halverwege om.
3. Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Snijd de tomaten in blokjes, de ui in halve ringen en de olijven in plakjes.
4. Meng de komkommer, tomaat, olijven, rode ui, veldsla en rodewijnazijn.
5. Garneer de salade tenslotte met de croutons.
Ik hoop dat je dit recept ook gaat uitproberen! En als je dat doet, tag deze afbeelding dan op Pinterest met #Avogelrecepten, zodat iedereen kan meegenieten!
Bezoeker C. | 28 August 2020
Bezoeker R. | 27 August 2020
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten