Deze mooie soep is snel en makkelijk te maken en is heel goed voor je. Waterkers bevat meer dan 15 soorten vitaminen en mineralen, vooral vitamine C, calcium en ijzer. Het is dus niet alleen een goede aanvulling op een gezonde voeding, maar smaakt ook geweldig!
1. Verhit de olie in een middelgrote pan op matig vuur, en fruit de ui tot deze zacht is. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten.
2. Voeg de kerriepoeder toe en bak nog een paar minuten, terwijl je krachtig roert.
3. Draai het vuur nu lager, voeg de waterkers toe, en roer gedurende 2 minuten tot de waterkers is geslonken. Voeg de bouillon toe, breng op smaak met zwarte peper, en laat gedurende 10 minuten sudderen.
4. Gebruik een staafmixer of blender om te pureren en serveer warm met veel vers gemalen zwarte peper en een beetje crème fraîche in elke portie.
Sally Bee schrijft heerlijke en goed uitvoerbare recepten, waarvan ze samen met haar hele gezin geniet.
Bezoeker L. | 1 July 2023
Bezoeker M. | 29 December 2016
100% natuurlijke smaakmaker. Eenmaal in huis, altijd verkocht!
Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!
Een gezond dagje uit - de oorsprong van de A.Vogel producten